Komentarze, opinie...

Forum

Autor Wiadomość
moo (5 wiadomości)
Dodano: 21-05-2009 12:31:37
Czy może ktoś polecić sprawdzona apteke w Mielcu gdzie ceny są bardzo przystępne.

Słyszałam iż atrakcyjne konkurencyjne ceny są w aptece w Tesco :) ale niestety nie miałam na razie możliwości tego sprawdzić w praktyce.
1374948919.gif
darqha (20 wiadomości)
Dodano: 21-05-2009 14:48:38
W aptece na ul. Kocjana (przy Carrefourze) na wszystkie leki jest 15% bonifikata.
---
http://darqha.blogspot.com
modac (4 wiadomości)
Dodano: 22-05-2009 14:41:53
Te 15% to "CHŁŁŁYT" MARKETINGOWY!!!, podobnie zawyżone ceny - przy Pisarka na wprost kościoła!! Naprawdę tanie to dwie Millenium: I- na wprost Straży Pożarnej , a II- w dawnym MPB na Żeromskiego - ponadto bardzo miła i kompetentna obsługa.
902855347.jpg
casiopea (23 wiadomości)
Dodano: 23-11-2009 13:27:53
Apteka w Tesco zdziera na lekach!!! Absolutnie nie jest tania i przekonałam się o tym wielokrotnie na własnym portfelu.
Dobre, przystępne ceny są w Aptece z krzyżykiem - Zyskaj Zdrowie (sieciówka) na osiedlu obok szpitala (i obok chińskiego sklepu), oraz druga tej sieci na Starówce obok zielonego rynku i NZOZu nr 1. Millenium ma umiarkowane ceny. Reszta - już dużo gorzej. Czasem różnice na jednym leku potrafią sięgać nawet kilku zł! Zatem to daje jakieś pojęcie o marży jaką nam serwują apteki, nie tylko zapewne w Mielcu.
Dodatkowo na osiedlu w wymienionej już aptece obok szpitala jest na prawdę bardzo miła obsługa. Polecam szczerze!
"Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu"
Adi (14 wiadomości)
Dodano: 18-03-2010 17:21:19
Podobno najtańsza apteka jest pod Górą Cyranowską obok Ośrodka
adamczyk77 (2 wiadomości)
Dodano: 18-03-2010 22:16:47
W Tesco jak wcześniej już napisano jest drogo, a i apteka na borku na przeciwko Kościoła nie należy do taniej.
Wydaje mi się , że jeszcze przystepne cenny są w sieci aptek Zyskaj-Zdrowie(czy cos podobnego).
Apteka w Biedronce na piaskowej też jeszcze ma w miarę konkurenncyjne ceny.
Ale napewno nie polecam apteki w Borowej, która znajduje sie w Ośrodku Zdrowia, tam to ceny są kosmiczne i kolosalna róznica z aptekami w Mielcu nawet 8zł.
magdaa (1 wiadomości)
Dodano: 22-07-2010 22:34:19
Nowo otwierane apteki maja zawsze konkurencyjne ceny jak najbardziej jestem za apteka na piaskowej w biedronce czy na raciborskiego 7 czasem warto popytac bo ceny leków sa bardzo rózne a konkurencja ogromna
Copyright hej.mielec.pl 2007-2009 Wszystkie prawa zastrzeżone Realizacja: ideo Powered by: CMS Edito Outsourcing by mediaSens.pl
Outsourcing by mediaSens.pl