Komentarze, opinie...

Forum

poprzednia  1 | 2 | 3 | 4 
Autor Wiadomość
mielcok (113 wiadomości)
Dodano: 12-03-2010 00:37:09

dalej nie dostałem racjonalnej odpowiedzi...
bieżnia jest tylko do treningu a zawodów poważnych tu nigdy nie będzie. więc po co więcej torów? po to żeby gorzej się mecze piłki nożnej oglądało?

czy bedzie 6 lub 8 torów dalej bedzie taka sama odleglosc trybun od murawy , pytanie co w miejscu tych zlikwidowanych 2 torów bedzie ? Po drugie od strony Kusociskiego bedzie 8 torów wedlug tego co na tych wizualkach , natomiast reszta , czyli luki i strona od Solskiego jest juz 6 torowa . Zupelnie nie rozumiem tej koncepcji :(
Edytowany 1 razy (Ostatnio: 2010-03-12 00:49:00).
Kto ty jesteś?--mielcok mały!.....A czym Polska ?--mą Ojczyzną! A czym Mielec? --Ojcowizną!!!!!!!!!
Truskawa (2 wiadomości)
Dodano: 13-03-2010 13:00:04
Wy dalej wierzycie w te brednie przedwyborcze ? :D litości
mielcok (113 wiadomości)
Dodano: 15-03-2010 19:15:24
Pewno ze nie wierze , jednak teraz stadion ze wzgledów technicznych stwarza niebespieczenstwo dla funkcjonowania bazaru a to juz bardziej powazna sprawa. Nikt w centrali na pewno nie chce zabic kurczaka który znosi takie jaja do miejskiej kasy. Dopóki kura znosi jaja i nie jest przerobiona na rosól jest szansa na remont. Nowego stadionu nie bedzie . Stare trybuny rozbiora , skopiuja dach z dworca PKS. Wejscia na stadion pomaluja na róz , który po 2 miesiacach bedzie zabazgrany antysemickimi haslami ioraz haslami kto kogo kocha a kogo nie. Jupitery zostawia bo ich przebudowa bylaby zbyt kosztowna i zdejma 2 tory z biezni , a na miejsce tych torów posadza trawe która zdeptaja dziadki porzadkowe. Ktos krzyknie ze to nowy stadion . Jak to wszstko zrobia to pewnie i ja przyklasne , bo lepszy rydz niz nic .I mam tylko nadzieje ze bedzie ta sala konferencyjna na hali sportowej , bo Mielec takiej sali normalnej nie ma i dzieki niej zlota kura przemieni sie w nioske , plodno na tyle aby zbudowac w Mielcu cos wiecej .
Kto ty jesteś?--mielcok mały!.....A czym Polska ?--mą Ojczyzną! A czym Mielec? --Ojcowizną!!!!!!!!!
Sergio (10 wiadomości)
Dodano: 17-04-2010 10:35:35
dla mnie wypas ale wiadome ze jak by remoncik strzelili to było by w ciul lepiej
poprzednia  1 | 2 | 3 | 4 
Copyright hej.mielec.pl 2007-2009 Wszystkie prawa zastrzeżone Realizacja: ideo Powered by: CMS Edito Outsourcing by mediaSens.pl
Outsourcing by mediaSens.pl